Rob och Kristen är på väg till Vancouver

Robert Pattinson och Kristen Stewart är på väg tillbaka till Vancouver för att filma scener till "The Twilight Saga, Breaking Dawn." Enligt källor kommer paret  "Robsten" vara tillbaka i Kanada för att filma några stridsscener.

Fans har gjort en vana av att försöka fånga en bild Robert Pattinson och Kristen Stewart samtidigt på "Twilight"set. Men "Breaking Dawn" har visat sig svårt för dem Twi-Hards försöker komma nära.

Enligt Hollywood Life, är scenerna i Brasilien klar och filmningen i Louisiana nästan är klar kommer hela ensemblen vara tillbaka i Vancouver den 14 mars.

"Dom är och filmar i Baton Rouge, men är på väg upp till Kanada under nästa vecka och kommer att filma i många distrikt, säger en källa. "Men de kommer bara att filma i staden Vancouver under en dag... den 14 mars kommer de vara på en teater hela dagen och sedan ska de filma Beatty Street."


Så om du är i området, eller bara känner för en bilsemester,kör upp till Vancouver och se om du kan få en glimt av "Twilight" gänget. Vem vet, kanske du även få turen att se Robert Pattinson och Kristen Stewart ut på middag runt i staden.

 källa och jag sjäv har översatt:))
                        så om du kopierar här ifrån så säg gärna att det är jag som har översatt:))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0